EBO

Logo eigen bedrijf online

Eigen bedrijf online is een initiatief van NetCare B.V. We hebben een team van website ontwikkelaars die het mogelijk maken dat we via geautomatiseerd diensten aan kunnen bieden aan startende en groeiende bedrijven.We hebben de ambitie om het voor onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken om van een goed idee een online bedrijf te maken en daarmee de “time to market” te minimaliseren.Ook voor bestaande bedrijven die nieuwe labels of producten op de markt willen brengen is eigen bedrijf online ideaal om mee te experimenteren en de opstart en groeifases te faciliteren.

 

De groeiende onderneming ondersteunen we met producten en diensten die horen bij de nieuwe fase van je bedrijf. Je hebt personeel, klanten, leveranciers en wilt daarmee bestanden en kennis uitwisselen en vastleggen. Ons product MyVox is hier bijzonder geschikt voor.

We zullen in de loop van de tijd steeds meer producten en diensten aanbieden om het leven van de online ondernemer simpel te houden, zodat jij kunt doen wat je het liefste doet. Bezig zijn met jouw bedrijf en jouw klanten.